Over Smaakvol Wassenaar

Voor het eerst georganiseerd in 2012, onder de naam ‘Eten bij de burgemeester’, nu alweer een aantal jaren bekend onder de naam ‘Smaakvol Wassenaar’. Dit jaar vindt alweer de 6e editie plaats van dit alom bekende evenement.

Wassenaar zit vol met diverse smaken, kent vele horecagelegenheden van gewoon Hollands tot Italiaans of Mediterraan, maar wanneer vind je de gelegenheid als Wassenaarder om bijna al die smaken en geuren naast, bij en door elkaar uit te proberen? Een voorgerecht bij de één, een hoofdgerecht bij de ander en tenslotte een toetje bij een restaurant verderop.

3 dagen Smaakvol Wassenaar

Drie dagen lang kan heel Wassenaar zich laven aan al het goede en smakelijke dat de verzamelde Wassenaarse horeca te bieden heeft. En dat is veel, heel veel en voor iedereen toegankelijk op het mooie grasveld voor Raadhuis De Paauw. Het driedaagse festival begint vrijdag 9 juni, met een feestelijke aftrap. Dit jaar wordt de opening verricht door burgemeester Charlie Aptroot.

Op zaterdag is er naast veel te proeven, te doen en te genieten ook veel te beluisteren. Muzikaal hoogtepunt is het veelbelovende optreden van coverband Soulbeach.

Zondag is bij uitstek een dag voor het hele gezin. Speciale activiteiten voor kinderen zoals schminken, schilderen en kokkerellen, zorgen voor een heerlijk gekrioel van de Wassenaarse jeugd over het festivalterrein, terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje. Zelfs het podium wordt gevuld met optredens van kinderen.