Vrijdag 9 juni  |  17:00 – 23:00

Vier het begin van het weekend! Het terrein is gratis toegankelijk vanaf 17:00 uur voor iedereen die houdt van eten, drinken, muziek & entertainment.

Programma vrijdag

16:30 – 18:00 uur Openingsreceptie genodigden
18:30 – 23:00 uur Smaakvol Wassenaar luxe diner in het centrale paviljoen
Muziek van Flying visit en optreden Kees Versluys

Bekijk het complete muzikale programma hier


Het luxe vrijdagavond diner wordt mede mogelijk gemaakt door de Hanos

Meer informatie over het luxe diner vindt u hier

Zaterdag 10 juni  |  16:00 – 24:00

Volop genieten van al het lekkers dat Smaakvol Wassenaar te bieden heeft. Terrein open vanaf 16:00. En vanaf 20:00 uur live muziek!    

Programma zaterdag

16:00 – 24:00 uur Genieten op Smaakvol Wassenaar - gratis toegang
Met muzikale invulling van Hendrick Marron en Soulbeach

Bekijk het complete muzikale programma hier


Op zaterdag zijn het de muzikale optredens die centraal staan. Daarnaast kunt u (net als op vrijdag en zondag) proeven van Wassenaarse biertjes van Crooked Spider. Worden er ijsjes geschept door Matthijs. En wordt er door de deelnemende restaurants de sterren van de hemel gekookt om u te laten zien wat ze in huis hebben.  

Zondag 11 juni  |  13:00 – 21:00

Bij uitstek een dag voor het hele gezin! Poorten gaan open om 13:00 uur. Ook op zondag is Smaakvol Wassenaar gratis toegankelijk voor iedereen

Programma zondag

13:30 – 16:00 uur  Live on Stage
14:00 – 16:00 uur Aanvang Kookwedstrijd onder leiding van Pierre Wind 
16:00 uur Prijsuitreiking Kookwedstrijd 
18:30 – 19:30 uur Muziekvereniging Excelsior Wassenaar

Diverse activiteiten voor kinderen

Top-kok Pierre Wind komt koken met kinderen! Pierre is bij kinderen met name bekend van televisie. Hij is met grote regelmaat de “Zappkok” in het tv-programma Zapplive. Daarnaast geeft hij al jaren smaaklessen aan kinderen op basisscholen (i.s.m. onder andere het Voedingscentrum en Universiteit Wageningen). Hij leert ze vanalles over lekker en gezond eten. 

Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten voor de jongste Wassenaarders zoals schminken, schilderen en kokkerellen. Op het podium worden er leuke optredens verzorgd tijdens Live on Stage.

Bij Alles en nog Meer staat een springkussen, kunnen kinderen geschminkt worden en smullen van suikerspinnen. Het schilderen voor kinderen wordt verzorgd door Stiching Noenki. Ook Talentum is dit jaar weer aanwezig en organiseert een leuke culinaire workshop. Talentum is onderdeel van de SchoolAdviesDienst Wassenaar