Musical program 2017

The musical program of this years Smaakvol Wassenaar can be found below.  

Friday June 9th

 Start  End  Act  Location
       
 18:30  23:00  Flying visit en optreden Kees Versluys  bartent podium
 23:00  24:00  Achtergrondmuziek

Flying Visit Band

The Flying visit band is een allround coverband van Belgische afkomst, drie muziekanten met een rijk muzikaal verleden en veel ervaring. De “Flying Visit band” bestaat ongeveer 15 jaar en beschikt over een enorm breed repertoire. 


Kees Versluys (website)

Door zijn nieuwe zomerse, uptempo hitsingle "Ik Leef Mijn Leventje Zoals ik Wil" is de belangstelling overweldigend. Kees Versluys heeft een uitgebreid repertoire. Geweldige Nederlandstalige muziek. Op elk podium in Nederland en België is zanger Kees Versluys een veelgevraagd artiest. 


Saturday June 10th 

Start  End  Act  Location
       
 14:30  16:30  Trio tijdens high tea     bartent podium
 16:30  20:00  Achtergrondmuziek
 20:00  21:00  DJ Hendrick Marron  hoofd podium
 21:00  22:00  Soulbeach  hoofd podium
 22:00  22:30  DJ Hendrick Marron  hoofd podium
 22:30  23:30  Soulbeach  hoofd podium

Soulbeach (website)

Muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: Dát is Soulbeach! De Soulbeach-show is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys en vette mash-ups! De unieke verlichte podiumdelen en instrumenten, de hoogglans witte vleugel en de spectaculaire lichtshow zorgen voor een geweldige uitstraling; een echte toevoeging op elk feest en op elke locatie.Zanger Mark Ebing is landelijk bekend door het winnen van het tv-programma “Popstars”. Een echte frontman met een loepzuivere stem en een aanstekelijke dosis energie. Voeg daar vier waanzinnige muzikanten en een ongelooflijk divers repertoire aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een geweldig feest!


Hendrick Marron (website)

DJ with a lot of passion for Dance Music! Hendrick Marron is a DJ with its own style that blows every place off! With his incredible talent and passion for DJ'ing and producing he is definitely a part of the dance scene! On his 8th he became in touch with the dance scene and from that moment he never wanted to do something else!


Sunday June 11th

 Start  End  Act  Location
       
 13:00  13:30  Achtergrondmuziek
 13:30  17:30  Live on stage  hoofd podium
 17:30  20:30  Muziekvereniging Excelsior  hoofd podium

Excelsior (website)

Muziekvereniging Excelsior is een ambitieus en gezellig harmonieorkest dat een ruime 40, regionale en internationale, leden telt. Deze Wassenaarse vereniging bestaat al sinds 1901. Het repertoire is zeer gevarieerd: van klassiek tot swing en van musical tot filmmuziek, alles komt aan bod.